Al onze voetballers genieten momenteel van een welverdiende zomerstop. Voor wie dat wil, kan er op donderdagavond tot circa 21.30 uur getraind worden op het kunstgrasveld.

Voor de maandag- en vrijdagmorgenploeg is het echter géén zomerstop. Er wordt nog steeds druk gepoetst, geschoffeld en gemaaid om ons sportpark in topconditie te houden. En met het aanhoudende mooie weer moet er ook volop worden gesproeid om de velden straks weer bespeelbaar te hebben. Om het sproeien wat makkelijker te maken voor onze vrijwilligers, wordt er binnenkort een automatische beregeningsinstallatie aangelegd. Zodat het gesleep met slangen verleden tijd is.

Wilt u/wil jij onze maandagmorgenploeg komen versterken? Neem dan contact op met Arend Jan Pannekoek of een van de andere bestuursleden.