Naar buiten kijkend zie ik dat het eindelijk herfst wordt. Dus weer de hoogste tijd voor stamppot en snert dus met andere woorden tijd voor de verkoop van rookworsten en gehaktballen. En ja, de zoveelste actie, je hebt gelijk. Maar zonder al die acties kan een vereniging niet meer rond komen. Dus we rekenen ook dit jaar op jullie inzet.

Er zijn leuke prijzen te winnen voor de beste verkopers:

• voor de worstenkoning(in): een vleespakket
  • voor de worstenprins(es): een bioscoopbon
  • voor het best verkopende jeugdteam: kaartjes voor een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles, PEC Zwolle of Vitesse

De winnaars worden tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt.

In de week van 1 oktober worden de lijsten uitgedeeld. Uiterlijk 3 november moet de lijst zijn ingeleverd. (bij de leiders of in de daarvoor bestemde bus).

Op 14 november pakken we het hele zaakje in en kunnen jullie de bestellingen ophalen. Heb je geen lijst gekregen maar wil je ook meehelpen met de verkoop? Vraag dan een lijst aan Agatha Dijkhof of Derk Jan Brummelkamp.

Helaas hebben we de prijzen moeten verhogen: 3 rookworsten voor € 7,00 en 6 gehaktballen voor € 7,00.

Allemaal alvast bedankt en succes bij de verkoop.

De worstcommissie