Naar buiten kijkend zie ik dat het voorzichtig aan herfst wordt. Dus weer de hoogste tijd voor stamppot en snert dus met andere woorden tijd voor de verkoop van rookworsten en gehaktballen. En ja, de zoveelste actie, je hebt gelijk. Maar zonder al die acties kan een vereniging niet meer rond komen. Dus we rekenen ook dit jaar op jullie inzet.

In de week van 30 september worden de lijsten uitgedeeld. Dit jaar staan de lijsten op naam! We hopen hiermee te bereiken dat iedereen zijn/haar beste beentje voor zal gaan zetten. Want elk lid van de vereniging profiteert toch ook van de opbrengst!

Uiterlijk 2 november moet de lijst zijn ingeleverd. (bij de leiders of de daarvoor bestemde bus). Op 13 november pakken we het hele zaakje in en kunnen jullie de bestellingen ophalen. Heb je geen lijst gekregen en je wil ook meehelpen met de verkoop, vraag een lijst aan Agatha Dijkhof of DerkJan Brummelkamp.

De prijzen zijn gelijk aan vorig jaar: 3 rookworsten voor € 7,00 en 6 gehaktballen voor € 7,00. Allemaal alvast bedankt en succes bij de verkoop.

Er zijn leuke prijzen te winnen voor de beste verkopers:

• voor de worstenkoning(in): een prachtig vleespakket
    • voor de beste drie worstenprins(ess)en: een leuke bioscoopbon
    • voor het best verkopende jeugdteam: kaartjes voor een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles, PEC Zwolle of Vitesse

De winnaars worden tijdens de nieuwjaarsreceptie op 4 januari bekend gemaakt.

Heb je geen lijst ontvangen, maar wil je wel meehelpen met de actie?

Download dan hier de lijst.

De worstcommissie