Als bestuur krijgen we met enige regelmaat te horen: “Jullie hebben de boel goed voor mekaar bij vv Oene, daar kan menig club een voorbeeld aan nemen”. Dit zijn complimenten die we horen van ouders van jeugdleden van andere verenigingen, bestuursleden van andere verenigingen, maar ook van scheidsrechters, sponsoren, en andere onafhankelijke personen. Zulke complimenten doen ons als bestuur uiteraard goed, maar hebben geen waarde als we deze complimenten niet delen met iedereen die deze complimenten verdienen…. en dat zijn jullie, al onze vrijwilligers!!!

Dit kan uiteraard niet vaak genoeg benoemd worden, maar het is echt waar. Zonder onze vrijwilligers zijn wij als vv Oene nergens. Hartelijke dank hiervoor.

Hoe kunt u / kun jij ook onderdeel worden van het succes van vv Oene? Door ook uw/jouw steentje bij te dragen. Op dit moment zijn wij op zoek naar diverse vrijwilligers:

(Bege)leiders van onze jeugdteams

Ga je regelmatig met je zoon of dochter mee naar een wedstrijd, meld je dan aan als ‘leider’ van het team van je kind. Je bent het aanspreekpunt voor het team en zorgt ervoor dat benodigde spullen aanwezig zijn tijdens de wedstrijden. Verstand hebben van voetbal is niet noodzakelijk. Het kost je buiten de wedstrijden om maximaal een kwartiertje per week aan organisatie. Het is uiteraard ook mogelijk om samen met iemand anders de begeleiding voor je rekening te nemen.

Wil jij iets betekenen voor het voetbalplezier van jouw zoon of dochter, meld je dan bij iemand van de JC. Bedenk wel: Zonder begeleiding geen wedstrijden!!!

Coördinator(en) jeugdevenementencommissie

De Jeugd Evenementen Commissie (het JEC) heeft als doel evenementen te organiseren voor de jeugd van vv Oene die de saamhorigheid bevorderen. Deze activiteiten hoeven niet altijd voetbal georiënteerd zijn. De activiteiten die het JEC organiseren zijn:

• Sinterklaasfeest
  • Oliebollentoernooi voor de jeugd
  • Speelochtend voor de minipups
  • Paaseieren zoeken voor de pupillen
  • Ouder-kind festijn
  • Tweejaarlijks jeugdvoetbal kamp
  • Tweejaarlijkse voetbaldag

Het JEC bestaat op dit moment uit een groep enthousiaste mensen die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken om een leuk feest voor de kinderen te organiseren. Van alle activiteiten zijn inmiddels draaiboeken, zodat de organisatie reuze meevalt. We zijn echter op zoek naar één of twee enthousiastelingen (ouders) die het leuk vinden om hierin een coördinerende rol te willen vervullen. Hierbij denken we aan het plannen van de hiervoor benodigde vergaderingen, verdelen van de taken en de terugkoppeling naar het bestuur. Lijkt je dit wat en ben je bereid hiervoor een paar uurtjes per maand te investeren, neem dan contact met ons op.

Kantinemedewerker(s) voor de maandagavond

Voor de maandagavond van 18.15 – 20.15 uur zoeken wij vrijwilligers voor de kantine. Bel voor meer informatie Johan Jacobs, 06-28152706. Opgeven kan via secretaris@vvoene.nl. Als niemand zich aanmeldt, zullen wij genoodzaakt zijn het clubhuis op de maandagavonden te sluiten. Dat willen we graag voorkomen, dus geef je op!

Huisfotografen

Het zou fantastisch zijn als er van de vele activiteiten binnen onze vereniging foto’s worden gemaakt voor ons clubblad en de website. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste mensen die op willen treden als min of meer vaste ‘huisfotograaf’. Als je dit wat lijkt, spreek dan Rianne Beumer aan of stuur een mail naar secretaris@vvoene.nl.

Trainer/coach Vrouwen 2

Oene Vrouwen 2 is een jong en talentvol team dat uitkomt in de 5e klasse. Voor dit team is de Technische Commissie nog op zoek naar een trainer/coach. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mia Nooteboom, tel. 06-22081456.