Het bestuur van de VV Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tussen Oene en SC Rouveen. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Rouveen. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter de heer Heijmeriks uit Emst. Ook hem wensen wij van harte welkom.

Oene begon vorige week met een 2-1 nederlaag bij promovendus Elspeet. Een wedstrijd waar Oene eigenlijk de 3 punten moest pakken maar op inzet werd geklopt door de ploeg uit Elspeet. Rouveen startte de competitie met een keurige 3-0 overwinning thuis tegen een andere promovendus namelijk HTC uit Zwolle.  Vorig seizoen won de ploeg uit Rouveen de onderlinge wedstrijden twee keer. In Rouveen werd het 2-1 en in Oene werd het een eclatante 1-6 overwinning. Oene heeft dus zeker wat recht te zetten. De Oenenaren kijken liever terug naar de thuiswedstrijd een seizoen eerder want toen werd er een 5-0 overwinning geboekt. De groen-witte formatie uit Rouveen heeft het vorig seizoen ook uitstekend gedaan met een 2e plaats en het bereiken van finale van de play-offs voor promotie. In deze finale was Quick’20 te sterk. De verwachting is dat de ploeg uit Rouveen dit seizoen ook weer om de bovenste plaatsen gaat strijden.                                              Dit is ook de doelstelling van Oene, de ploeg zal er deze middag dus ook alles aan doen om het goede spel van de voorbereiding weer op te pakken. Als we met de juiste instelling Rouveen kunnen bestrijden dan  beloofd het een mooi affiche te worden.  Zeker omdat deze middag ook in het teken zal staan van de officiële opening van de deze zomer gerenoveerde kantine. Drie punten zullen dit feestelijke gebeuren extra glans geven!!

Het bestuur van de VV Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.