Voetbal bij Radio 794 Sport; alle derby’s op één dag…!

Nu meer en meer duidelijk wordt dat de kans op het doorgaan van de voetbalcompetities minimaal is, hebben wij van Radio 794 Sport bedacht dan maar een heuse voetbalQUIZ te organiseren. Een QUIZ tussen de hoofdtrainers van alle voetbalverenigingen die we normaliter in de reguliere uitzendingen hebben.

Op die manier krijgen we bijvoorbeeld toch nog de derby Epe – Heerde of, zoals je graag zou willen meemaken, WZC – SEH. We beginnen op zaterdag 30 januari 2021 en de Grande Finale is dan op zaterdag 20 februari 2021. Het schema staat hieronder.

zaterdag 30-1 14.00 – 16.00 uur Heerde – Epe Daniël Holtman – Martijn de Haas
VIOS – OENE Maikel Amzand – Bardy Verhoef
VEVO – EZC ’84 Jate Leerdam – Gert Jan Piksen
WZC – SEH Erik van Dijk – Edwerd Schuring
KCVO – EMST Remon van Schoonhoven – Jeroen de Vries
zaterdag 06-2 14.00 – 15.00 uur De winnaars van de derby’s krijgen in dit uur individueel 12 vragen te beantwoorden. De beste twee gaan door naar 20-2.
zaterdag 13-2 14.00 – 15.00 uur De verliezers van de derby’s krijgen in dit uur individueel 12
vragen te beantwoorden. De beste twee gaan door naar 20-2.
zaterdag 20-2 14.00 – 16.00 uur FINALE DAG De beste twee verliezers spelen om de winst in
de verliezerspoule. De beste twee winnaars van de winnaars-
poule spelen de Grande Finale

Er worden altijd en dus bij iedere “wedstrijd” minimaal 12 duidelijk voetbal gerelateerde vragen gesteld, verdeeld in drie categorieën; Internationaal – Nationaal en Regionaal. (3 x 4 = 12) Dit geldt zowel in een derby op 30-1 als individueel in de weken er na . Hoe ver strekt jullie kennis?

We houden contact over het tijdstip dat je gebeld gaat worden. Ik bel jullie nog in de week vóór zaterdag 30 januari 2021. Het was eerst de bedoeling te starten op zaterdag 23 januari 2021, maar vanwege onderhoud aan de zendmast is dit een week uitgesteld. Hoe dan ook…dank voor je toezegging te willen meewerken aan het idee van deze unieke Voetbalquiz. Mis het niet en vertel het door…!!!