De commissie van de Rabobank Veluwecup heeft Stichting Present Elburg/Oldebroek verrast met een cheque ter waarde van 1.500 euro.

Op donderdagavond 1 november 2018 heeft de commissie van de Rabobank het gekozen goede doel  van deze editie van het toernooi uitgenodigd op het Burgemeester Bode Sportpark te Elburg om een cheque te overhandigen. Deze editie is gekozen voor Stichting Present Elburg/Oldebroek. Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Zonder de steun van sponsoren kan de commissie van de Veluwecup dit voorbereidingstoernooi niet organiseren en daarbij ook indirect geen goed doel ondersteunen. Daarnaast steunt ook elke bezoeker van de Veluwecup het goede doel indirect door de geheven entreegelden en opbrengsten uit de verloting.