Het bestuur en de leden van vv Oene wensen u/jou prettige kerstdagen en een voorspoedig 2020!

U/jij wordt hierbij van harte uitgenodigd op onze nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari a.s. De receptie wordt gehouden aansluitend aan de snertwandeltocht in de kantine van ons clubgebouw (vanaf circa 17.00 uur). De voorzitter, Richard Berghorst, zal in zijn nieuwjaarstoespraak o.a. de clubman-/vrouw van 2020 bekend maken. En de winnaars van de worstactie bij zowel de senioren als de jeugd.

Natuurlijk zien wij u/jou ook graag bij de andere activiteiten op deze dag, zoals hieronder vermeld. NB: Deze dag geldt voor alle consumpties een gereduceerde prijs.

Namens het bestuur van vv Oene,
Rianne Beumer, secretaris

** De Snert Wandeltocht  vv Oene 2020 **

Zaterdag 4 januari 2020 ( 14.00 uur )

( ter vervanging van traditionele Snertloop !! )

Per team / groep opgeven ( voetbal / supporters / onderhoudsploeg / bestuur, enz

** Wat kunt u verwachten **

Ontvangst koffie met cake
Mooie wandelroute
Tijdens wandelen diverse leuke opdrachten
Een heerlijke oliebol
Warme chocomel of borrel
Een warm onthaal in onze nieuwe kantine met wederom een goede DJ
Overheerlijke snert
Het jaarlijkse moment van de voorzitter
De consumpties voor een feestelijke prijs
Het 3e team zal vol overgave proberen er een geweldige dag van te maken ( Met U !! )

Tijdens de nieuwjaarsloop is er voor de jeugd de mogelijkheid je skills te tonen of bij te schaven. Freestyle voetballer Freestyle voetballer Maarten komt naar Oene om trucs te showen. Heb jij meer in huis of wil je hem een panna geven? Kom dan 4 januari naar de club. Maarten zal vanaf half 3 tot ca 15:45 uur zijn trucs ten toon spreiden! Wees welkom.

Daarnaast is het ook toegestaan om mee te lopen met paps of mams, bekenden, vrienden of familie, spreek dit even van tevoren af.