Update VV Oene.

Leden, hierbij een schrijven van het bestuur van wat er zo al de laatste tijd is gedaan en besloten binnen de VV Oene.

Het samen sporten en de sociale contacten missen we steeds meer, hoe staat de toekomst ervoor.

Er staan veel vragen nog open voor iedereen, de belangrijkste vraag is misschien wel, hoe ziet onze toekomst eruit met corona want corona zal denk ik altijd blijven bestaan net als de griep. De vaccinaties zijn inmiddels begonnen hopende hiermee het virus onder controle te krijgen. Laten we dit hopen zodat we ons normale leven weer op kunnen pakken. Dit kunnen we niet alleen en zullen we met ons allen moeten doen.

Ook voor ons als club/bestuur, is dit een vreemd en moeilijk jaar. Zoals ik al eerder geschreven heb een jaar met ups and downs ofwel wel of niet.

De trainingen voor de jeugd en pupillen gaan gelukkig gewoon door, wel met dien verstande dat de coronaregels worden nageleefd. Op zaterdag worden er veel onderlinge wedstrijden gespeeld om toch lekker een wedstrijd te voetballen.

Diep respect heb ik dan ook voor de trainers en leiders die dit week in week uit weer regelen, grote klasse.
Bij de pupillen en jeugd zien we dat het ledenaantal stabiel blijft, zelfs zien we bij de pupillen een kleine stijging.

DUS OOK VOOR KINDEREN DIE NOG NIET VOETRBALLEN KOM LEKKER BIJ DE VV OENE EEN PAAR PROEFTRAINGEN DOEN EN LIJKT HET JE LEUK DAN KUN JE AAN JE OUDERS VRAGEN OF JE JE MAG AANMELDEN.

Voetballen bij de VV Oene is plezier en sportief bezig zijn samen.

Langzamerhand beginnen ook de trainingen bij de senioren weer. Ook hier worden de coronaregels aangehouden. Op het moment van dit schrijven mogen senioren jonger dan 27 jaar weer samen trainen en ouder dan 27 jaar in groepen van 2.

Een oproep alvast voor later, voor de echt ouderen, laten we als het weer mag lekker samen allemaal weer gaan trainen. Onze intentie is om in de zomerperiode op donderdagavond weer lekker met zijn allen te gaan trainen, ik herhaal ALLEEN ALS DE CORONAREGELS VAN DE OVERHEID DIT TOE LATEN.

DUURZAAMHEID.
Via Kollen BV worden er binnenkort een aantal zonnepanelen op het dak geplaatst. Wij danken Kollen BV voor deze sponsoring, tevens is er in de koelcel extra isolatie geplaatst.

BESTUUR;
Achter de schermen zijn wij als bestuur al druk bezig voor volgend seizoen. Inmiddels zijn er voor Dames 1 en 2 nieuwe trainers aangetrokken.
Voor Dames 1 is dit John Hermans
Voor Dames 2 is dit Johan Nieuwenhuis.

Ook op bestuurlijk gebied gaat er wat veranderen. Gerwin Konijnenberg heeft aangegeven te stoppen als wedstrijdsecretaris, hij wordt volgend seizoen opgevolgd door Tim Oosterbroek.
Gerwin, bedankt voor de vele jaren die jij je hebt ingezet voor club.

Ook voor mij zelf heb ik een besluit genomen, na 6 jaar als voorzitter heb ik besloten om per 1 juni te stoppen als voorzitter. In deze 6 jaar hebben we van de club een stabiele club gemaakt met een jong bestuur. Ik wil iedereen dan ook bedanken die mij de afgelopen 6 jaar geholpen en gesteund hebben. Ik zal hier later nog een keer uitgebreid op terug komen.
Voor mijn opvolging is nog helaas nog geen kandidaat gevonden, ik kan vanuit een persoonlijk standpunt zeggen dat het een hele leuke functie is met een gemotiveerd en jong bestuur die elkaar helpt en steunt waar nodig. Dus mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie laat het mij of 1 van de bestuursleden dan weten. Wil je deze mooie club niet zonder voorzitter laten zitten, laat dan wat van je horen.

Ook zijn wij als bestuur nog op zoek naar een jeugd co├Ârdinator. Lijkt dit jou leuk laat het dan weten bij 1 van de bestuursleden.

Laten we hopen dat we deze zomer weer met elkaar wat kunnen drinken, elkaar kunnen spreken en zien op Sportpark DE HOGE KAMP.

Ik hoop tot snel.

Richard Berghorst