Voor velen van jullie is het nog volop vakantie maar de start van het nieuwe voetbalseizoen komt ook al snel weer dichterbij.  De pupillen en jeugd starten op maandag 20- of dinsdag 21 augustus weer met de eerste trainingen ( mits anders afgesproken met je trainer natuurlijk.)  De publicatie van de veld-en kleedkamerindeling voor de trainingsavonden volgt binnenkort ook op deze site . Anders hangt deze t.z.t. ook op het prikbord in de kantine. Naast dat sommige teams al één of meerdere oefenwedstrijden spelen begint op zaterdag 1 september voor elk team het nieuwe seizoen echt. Dan worden namelijk de eerste bekerwedstrijden gespeeld. Zorg dus dat je dan allemaal weer beschikbaar bent voor je team !!