Op vrijdagavond 30 november was Sinterklaas met een vijftal pieten bij vv Oene. Op uitnodiging van het JEC was de goedheiligman graag bereid om de jongste kinderen een klein uurtje te vermaken. Om klokslag één minuut voor 7 kwam sint en zijn gevolg de kantine binnen onder luid gezang van de kinderen. Er waren ongeveer 30 jeugdleden van de JO7, JO8 en JO9 aanwezig. Samen met de trainers, leiders, ouders en broertjes en zusjes was het een gezellige groep. Sint haalde alle aanwezige teams één voor één op het podium en had voor iedereen een persoonlijke noot in zijn grote boek staan. Alle kinderen werden rijkelijk door de pieten voorzien van strooigoed. Nadat alle teams op het podium geweest waren had één van de pieten nog een paar leuke goocheltrucs in petto. Iets voor 8 uur vertrok de Sint weer, op naar het volgende adres. Bij het naar huis gaan kregen alle aanwezige kinderen nog een zakje met snoep mee. Namens het JEC dank ik alle vrijwilligers die vervolgens geholpen hebben om alles weer op te ruimen. Om half 9 kon je niet meer zien dat de kantine een half uur ervoor nog vol zat. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige avond.