Voetbalvereniging Oene heeft met ingang van seizoen 2018/2019 een nieuwe kledingsponsor, Hummel. Alle teams krijgen nieuwe wedstrijdshirts.Wij bieden ook jou als lid van vv Oene de mogelijkheid items uit onze unieke clubcollectie aan te schaffen. Dit kan in de ledenshop.
De ledenshop is een initiatief van vv Oene, Karssen Sport Epe en teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die vv Oene met kledingleverancier Hummel en Karssen Sport Epe heeft.

De aankopen die je in de ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor vv Oene. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die vv Oene van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

Hoe werkt de ledenshop?

  • Ga naar 
  • Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door vv Oene geselecteerd zijn.
  • Behalve de eigen clubcollectie, biedt de ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen.
  • Levering van je bestelling vindt plaats via Karssen Sport Epe. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij deze winkel ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd.
  • Indien je hebt aangegeven dat je bestelling bedrukt dient te worden, kan het na levering van het product bij je sportspeciaalzaak nog enkele dagen duren voordat je bestelling gereed is om af te halen. Je ontvangt vanzelf bericht van de sportspeciaalzaak zodra het zover is.
  • Als je vragen of opmerkingen hebt over de ledenshop, kun je contact opnemen met Karssen Sport Epe, Hoofdstraat 86, telefoon 0578-628397.

Sponsoring

Bedrijven of particulieren die interesse hebben in het sponsoren van trainingspakken, inloopshirts of tenues, kunnen hiervoor contact opnemen met Tim Nooteboom, tel. 06-30027416, of een van de andere leden van de sponsorcommissie.