Pupillen

Met ingang van het nieuwe seizoen 2017/’18 gaat een aantal zaken anders georganiseerd gaat worden dan in eerdere seizoenen, zoals o.a. de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6 voor de JO8- en JO9-teams. Om je zo volledig mogelijk te informeren en te ondersteunen, vind je in deze mail meer informatie.

Online magazine Pupillenvoetbal
Speciaal voor de introductie van de nieuwe wedstrijdvormen is er een online magazine ontwikkeld. In dit magazine vind je allerlei informatie, zoals spelregels en informatie over de spelbegeleider in 6 tegen 6.

Spelregels 6 tegen 6
In de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6 zijn ook nieuwe spelregels van kracht. Een overzicht van de nieuwe spelregels vind je hier.

Competitie
Buiten de nieuwe wedstrijdvorm voor de JO8- en JO9-teams zijn er op competitiegebied nog meerdere wijzigingen (mobiele DWF, dispensaties). Een samenvatting van deze wijzigingen vind je hier.

In deze infographic wordt ook gesproken over de geboortejaar-competities. Deze competities worden vanaf komend seizoen georganiseerd. Door deze geboortejaar-competities kunnen we onze competities nog beter indelen. We bieden 4 niveaus aan zodat ieder team op zijn niveau wedstrijden kan spelen tegen vergelijkbare tegenstanders.

De spelbegeleider is nieuw in het pupillenvoetbal
Binnen de 6 tegen 6 – wedstrijdvorm doet de ‘spelbegeleider’ zijn intree in het amateurvoetbal. Een overzicht van deze nieuwe rol en de taken die deze persoon uitvoert, vind je hier.

Informatieboekje jeugdafdeling
Hieronder vinden jullie het informatieboekje voor de jeugdafdeling. Hierin staat nuttige informatie over o.a. trainingen, wedstrijden, gedragsregels etc. Lees dit boekje goed door en je bent direct van de meest belangrijke dingen binnen onze vereniging op de hoogte!

2016-2017 Informatieboekje voorkant