Op zaterdag 29 juni speelt het regioteam een oefenwedstrijd  tegen Go Ahead Eagles. Deze wedstrijd is traditioneel de aftrap van de voorbereiding  voor het nieuwe seizoen van de ploeg uit Deventer. Deze vindt elk jaar plaats op sportpark de Woldermarck ook wel ‘klein Milanello ” genoemd in de volksmond.

Het regioteam bestaat uit spelers van de organiserende club sv Terwolde en spelers van diverse clubs uit de regio.  Trainer Harold Sneller, ook geen onbekende van de vv Oene, selecteerde Paul van Bussel namens de selectie van Oene. Deze wedstrijd zal voor Harold de laatste zijn in dienst van sv Terwolde, hij verruilt deze zomer deze club en wordt hoofdtrainer bij vv Hulshorst.  Wij wensen Paul een Harold uiteraard veel succes met het regioteam.  De wedstrijd begint om 19.00 !!

Het gehele programma van Go ahead Eagles bij Terwolde zie hier.