Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van ons erelid

Kees Kamphuis

Kees is ruim 60 jaar lid geweest van onze vereniging. Hij was speler van Oene 1 en maakte al op jonge leeftijd deel uit van het bestuur. Hij was o.a. wedstrijdsecretaris, scheidsrechter, zat in de scheidsrechterscommissie en was het ‘archief’ van vv Oene. Voor al zijn inzet is hij benoemd tot erelid.

Voetbalvereniging Oene verliest in Kees een enorme clubman. Wij zijn hem bijzonder erkentelijk voor zijn betrokkenheid bij onze vereniging.

Wij wensen zijn familie veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.

Bestuur en leden
voetbalvereniging Oene

In verband met het overlijden van Kees zijn alle trainingen en wedstrijden t/m zaterdag 14 december afgelast. Ook de bekerwedstrijd van Oene 1 tegen Broekland gaat vanavond niet door.

Er is gelegenheid tot condoleren op zaterdag van 15.30 tot 17.00 uur aan de Boshoekerweg 1 te Oene.

A.s. zaterdag is de kantine van 16 tot 20 uur geopend voor samenkomst. Er zal dan ook een tafel komen staan met de kaart en een boek voor mensen die eventueel nog wat willen schrijven of een handtekening willen zetten.