Traditioneel wordt het jeugdseizoen afgesloten met een wedstrijd tussen de ouders en de kinderen. Sinds enkele jaren organiseert het JEC (jeugdevenementen commissie) een avond waarop alle jeugdteams het seizoen tegelijkertijd kunnen afsluiten. Vrijdagavond 9 juni was het zover, van 18.00 uur tot 21.00 uur werd er fanatiek gevoetbald.  Ieder team had een half uur een half veld tot zijn beschikking gekregen om een potje te ballen. Aan de rode gezichten en moeilijk lopende ouders te zien had dit veld ook niet veel groter moeten zijn.

Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en was de catering goed verzorgd. De vers gebakken broodjes Hamburger werden goed afgenomen.

Ook werden de finales van het penalty schieten afgerond op het mini-veld. Er werd goed geschoten door de finalisten, waardoor vele ballen in het net terecht kwamen. Bij de JO17 waren er maar liefst 12 penalty’s per persoon nodig voordat er een winnaar bekend was. Ook maakte de ondergaande zon het de keepers erg lastig.

Uitslag penalty bokaal 2017

Team 1e plaats 2e plaats 3e plaats
JO7 Jesse Keizer Jorn Nikkels Lodewijk Schoenmaker
JO9 Jacco Keizer Senne Eikelboom Bente Bibo

Rik Witman (4e)

JO11 Jarnick van Werven Jesper Dalhuisen Daniël Elbertsen
MO11 Sophie van Bussel Anniek Willemsen Julia Berends
JO13 Marijn van Norel Andy Theunissen Mathijs van Zetten
MO13 Naomi Foks Annefien van Zetten Tessa Blok
JO15 Martijn Steenbergen Hidde Huiting Thomas Pannekoek
MO15 Amke Steenbergen Joanna van Triest Marit Elders
JO17 Thom de Weerd Raymond Stegeman Robin Dalhuisen
JO19 Tim Oosterbroek Remco van Hell Sander Dezijn

Al met al een mooie afsluiting van een mooi seizoen. Het JEC wenst iedereen een fijne vakantie.

Het JEC is op zoek naar enthousiaste organisatoren en coördinatoren

De jeugdevenementen commissie (JEC) organiseert evenementen voor de jeugd van de v.v. Oene. Hierbij kun je denken aan het Sinterklaasfeest, het jeugdzaalvoetbaltoernooi, het boerenkooltoernooi, paaseieren zoeken, het tweejaarlijks jeugdkamp en de tweejaarlijkse jeugdvoetbaldag. Bij het ene evenement moeten er juist de handen uit de mouwen gestoken worden en bij het andere evenement moet er wat meer georganiseerd en gecoördineerd worden.

Ben jij die persoon die het leuk vindt om iets te organiseren en te coördineren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om het team te komen versterken, of ken je iemand die hier geschikt voor is, neem dan contact op met een van de commissieleden.