Na 3 seizoenen van keiharde trainingen, sterke competities en altijd in de bovenste regionen eindigen, is het eindelijk gelukt: Oene 45+ is kampioen

Zeer verdiend en een wereldprestatie in een zeer zware competitie met OWIOS , VIOS , EZC, ’T HARDE, niet de mindere teams in de regio.

De laatste competitie wedstrijden bij OWIOS op vrijdag 16 november moest het gebeuren.

Oene 45+  4 punten los van de nr. 2  OWIOS en nog 4 wedstrijden te spelen. Na een goede voorbereiding op de 45+ app. (ja de oudjes appen ook), kon het eigenlijk niet meer mis gaan met zulke getalenteerde spelers. Velen hebben in de selectie gespeeld en dat is op het veld nog altijd te zien. Ook bij de “mindere” spelers kan je dat terug zien, vandaar dat er een hecht team in balans op het veld staat.

Oene – ’t Harde  een moeizame start, zenuwen in de benen en spieren stram  1-1

Oene – EZC  de spieren waren warm gelopen en dat zag je terug in de stand 3-0

Oene – VIOS  altijd een lastige tegenstander, maar met tactisch voetbal 2-0

Oene – OWIOS moeizame wedstrijd, spelers waren moegestreden een kleine nederlaag 0-2

Omdat OWIOS die avond al punten had laten liggen, kon dit vlaggenschip van Oene zich KAMPIOEN noemen.

Op deze geweldige avond, met veel strijd en inzet, hoogstaand tactisch en technisch spel, hebben deze mannen een welverdiende kampioenschap gehaald. De avond werd nog lang en gezellig gevierd. Zo zie je maar waar een klein team GROOT in kan zijn.

Namens de 45+ fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019.