Op zaterdag 18 december jl. was het een drukte van belang op de parkeerplaats van Voetbalvereniging Oene. De dames van Vrouwen 1 hadden net als vorig jaar weer een appelactie georganiseerd. Voor deze gelegenheid was zelfs de kerstman met zijn lieftallige kerstvrouwtje en een echte kerst-elf met de arreslee in Oene neergestreken om een handje te helpen.

De auto’s reden af en aan om de bestelde zakken met appels, appeltaart bakpakketten en appelsap pakken af te halen. Ondertussen werden de mensen vermaakt door de kerstman met zijn gevolg en werden er stukjes appeltaart uitgedeeld en kon er een lekker bekertje warme chocolade melk of glühwein worden genuttigd. De glühwein werd kosteloos verstrekt door Stevin Post van restaurant Dorpszicht.

Op de foto de dames van Vrouwen 1 samen met de kerstman druk bezig om de appels af te leveren bij hun hoofdsponsor, Kollen B.V. aan de Deventerweg in Oene.

Ook op zaterdag 18 december kregen de spelers van JO16-1JM een heel mooi nieuw trainingspak van één van hun sponsoren: Moofpeople. Dit bedrijf gaat uit van de kracht van mensen en niet van de waarde. Deze kracht straalde ook uit naar het elftal want het team werd op dezelfde dag kampioen in hun klasse en kwamen met de beker terug op de Hoge Kamp in Oene waar ze nog eens extra in het zonnetje werden gezet.

Al met al een prachtige dag aan de Deventerweg 2 in Oene!

Het team moest natuurlijk samen met hun sponsor op de foto met de kerstman.

Afgelopen zaterdag 8 januari werden de contracten verlengd met de hoofdtrainers van beide selectie elftallen van de heren: Bardy Verhoef van Oene 1 en Gerben Blok van Oene 2.Het keurkorps van onze dames kreeg ook een nieuwe trainer en wel een topper uit onze eigen gelederen: Derk Tiemens. Ook met onze keeperstrainer Jeffrey Smits werd het contract verlengd. We zijn ook heel blij dat de verzorgster van de selectie elftallen, die er met veel toewijding voor zorgt dat de spieren bij de spelers uit de knoop blijven, Bernadette Huis in’t Veld, ook voor een langere periode verbonden wil blijven aan onze prachtige club!

Allemaal de hartelijke groeten en hopelijk, wanneer de omstandigheden dit weer toelaten, spoedig weer tot ziens op de Hoge Kamp!