Nieuwe coronarichtlijnen

Aan alle bezoekers van ons sportpark ‘De Hoge Kamp’,

I.v.m. de nieuwe coronamaatregelen gelden vanaf nu de volgende zaken:

• Publiek bij de wedstrijden is niet meer toegestaan met uitzondering van de mensen die tijdens de wedstrijd een functionele taak hebben daartoe behoren ook de ouders/begeleiders die rijden.
  • Het terras en de kantine zijn open op trainings- en wedstrijddagen tot uiterlijk 20.00uur
  • Op het terras en in de kantine is iedereen welkom (dus ook supporters en andere bezoekers) mits met een geldige corona pas in de vorm van een QR code op de telefoon of op papier. Deze verplichting geldt voor alle personen vanaf 13 jaar en ouder.
  • In de kantine en op het terras geldt, mits in het bezit van een geldige corona pas, geen 1,5m regel.

De controles op een geldige coronapas zullen door vrijwilligers van onze club bij de ingang van de kantine worden uitgevoerd. Na controle zal een papieren armbandje worden verstrekt met een bepaalde kleur voor die dag. Dit armbandje dient te worden gedragen zolang u in de kantine of op het terras aanwezig bent.

Wij nodigen u, ondanks deze aangescherpte maatregelen, van harte uit op ons grote overdekte terras en in onze sfeervolle kantine op ons prachtige sportpark aan de Deventerweg.

Voor eventuele verdere vragen hieromtrent kunt u contact opnemen met het bestuur onder nummer 06-10217458.

Voetbalvereniging Oene