Oene JO12-2 Oene is een hecht team en dan mis je in deze tijd het voetbal en je matties natuurlijk ontzettend. De reacties op het idee van de leiders om alvast online de training te hervatten waren dan ook gelijk zeer enthousiast.

Na een test van de videoverbindingen op woensdagavond, was het zaterdag 25 april zo ver: de eerste vv Oene online voetbaltraining! En voor deze speciale gelegenheid was niemand minder dan Jim Schaap bereid gevonden om als speler van het vlaggenschip van vv Oene de JO12-2 te trainen. Voor de spelers natuurlijk een leuke verrassing en met Jim’s enthousiasme gingen ze dan ook gretig aan de slag.

Na een warming up werd er veel aan de techniek gewerkt: balbehandleing, schijnbewegingen en hooghouden. Alles natuurlijk gepaard met veel plezier in het spel. Spelers trainden op het gazon, op de stoep en zelfs in de woonkamer. Een training die ze niet snel zullen vergeten en past bij de creativiteit van de club.

Na afloop waren allen erg enthousiast over de training en Jim en stiekem ook wel een beetje moe na al die weken zonder! Uiteraard hopen we allemaal snel weer op het veld te trainen, maar met wat creativiteit is er dus altijd veel mogelijk!