Fysiotherapie

Fysiotherapeut op maandag en dinsdag

Voor alle leden van de vv Oene biedt Fysiotherapie Praktijk Dynamiek de mogelijkheid voor een fysiotherapeutisch inloopspreekuur op ons sportpark.  Doel is om de huidige verzorging op een professionele manier te ondersteunen bij het voorkomen dan wel verminderen van blessures.De sportfysiotherapeuten Ard van Bottenburg en/of Arne Groenewold zijn elke maandag aanwezig van 18.45 tot ca. 19.30 uur in de verzorgingsruimte. Op dinsdag is Ard eveneens vanaf 19.00 uur aanwezig, ter ondersteuning van onze verzorger (zie verder hieronder).  Er is dan een mogelijkheid om blessures van het bewegingsapparaat te laten onderzoeken en vragen hierover te beantwoorden. Als u/jij niet op maandag kunt of de blessure dient eerder gezien te worden, bel of mail dan voor een afspraak naar de praktijk aan De Lindehove 6 te Epe, telefoon 0578-613482 of e-mail info@fysiodynamiek.nl.

Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden voor advies, onderzoek en tapen. Wanneer fysiotherapie geïndiceerd is, zal er een afspraak gemaakt worden voor behandeling en begeleiding, dit ook in overleg met de vaste verzorger.

Bij veel mensen zullen de fysiotherapeutische behandelingen binnen het aanvullende pakket van de zorgverzekering vallen. Dit zal per zorgverzekering en pakket verschillen. Als er geen aanvullende verzekering is, dan zijn deze behandelingen voor eigen rekening. Kijk het voor de zekerheid even na, om niet voor verrassingen te komen staan.

Voor meer info over de praktijk zie www.fysiodynamiek.nl

Verzorger vv Oene op dinsdag en donderdag

Elke dinsdag en donderdag van 18.45 tot 21.45 uur is onze eigen verzorger, William Hofman, aanwezig in de verzorgingsruimte.