De nieuwe door de regering opgelegde regelgeving ten aanzien van Covid-19 heeft grote gevolgen voor onze vereniging:

• De kantine op sportpark “De Hoge Kamp ”  zal de komende weken gesloten blijven.
  • Kinderen dienen zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar het sportpark te komen of door de ouders bij de toeganspoort afgezet- en weer opgehaald te worden.
  • Ouders en overige toeschouwers zijn niet welkom bij trainingen en wedstrijden.  Uitzondering hiervoor zijn ouders de bij uitwedstrijden moeten rijden, die vallen in dat geval onder de begeleiding van het team.
  • Bij het vervoer van van kinderen tot 13 jaar ,dragen de volwassenen een mondkapje. Bij vervoer van kinderen van 13 jaar of ouder draagt iedereen een mondkapje ( zelf meenemen !! )
  • De hieronder afgebeelde maatregeling zijn aanbevolen door de KNVB.

Protocol