Beste leden ,

zoals jullie waarschijnlijk al wel gehoord of gelezen hebben heeft de regering vorige week bekend gemaakt dat vanaf 29 april kinderen t/m 12 jaar weer mogen trainen. De jeugd van 13 t/m 18 jaar mag trainen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.  Om dit als vereniging op een verantwoorde wijze te kunnen opstarten hebben wij de richtlijnen en protocollen van de gemeente Epe en KNVB afgewacht.  Deze zijn ons nu in grote lijnen bekend en nu hopen jullie natuurlijk allemaal  dat jullie vanaf morgen weer kunnen trainen. Helaas moeten we jullie hierin nog even teleurstellen.  Het bestuur heeft een planning gemaakt wanneer ieder team weer kan beginnen.  Alvorens van start te gaan willen we echter eerst alle trainers benaderen en uitleggen wat wel en niet kan om de training veilig te kunnen laten verlopen. Verder moeten er nog heel veel dingen buiten de trainingen om geregeld worden waar we als vereniging aan moeten voldoen om te kunnen beginnen.  Om dit alles goed te regelen en niets overhaast te doen waardoor we misschien niet aan alle eisen voldoen hebben we besloten dat we op maandag 4 mei gaan starten. Deze avond zal het aantal trainingen nog beperkt zijn i.v.m. de nationale dodenherdenking maar de dagen erna hopen we toch volgens planning te kunnen gaan draaien.

Dit is de eerste informatie die we jullie nu kunnen geven.  De schema’s die we bedacht hebben worden nu verder uitgewerkt , trainers worden ingelicht en verder hopen we alle zaken en mensen die verder nodig zijn om alles veilig te kunnen laten verlopen op korte termijn te kunnen regelen.  Zodra alles goed geregeld is zetten we verdere informatie op de website zodat iedereen weet wanneer hij of zij kan komen trainen en wat er van jullie verwacht wordt.