Zaterdag 4 januari luidde vv Oene het nieuwe jaar in. De spelers en leiding van Oene 3 hadden de organisatie op zich genomen van de snertwandelloop. Al wandelend door Oene moesten de vele deelnemers opdrachten doen en vragen beantwoorden. Ook een mystery guest ontbrak hierbij niet. Bij terugkomst kon iedereen genieten van heerlijke snert. Op het sportpark vertoonde freestyle voetballer Maarten zijn kunsten aan de jeugd. En konden de kinderen zelf ook laten zien wat ze in hun mars hadden.

Rond kwart over 5 was het de beurt aan de voorzitter. Richard memoreerde in zijn nieuwjaarsspeech aan de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Er waren helaas veel verdrietige momenten door het overlijden van leden en naaste familieleden. Maar hierin blijkt waarin onze vereniging groot is: de saamhorigheid en het naar elkaar omzien. Verder noemde Richard o.a. de ontwikkelingen van de diverse teams en de grote verbouwing van het clubhuis afgelopen zomer. Ook werden de opbrengst van de jaarlijkse oliebollen- en aardappelactie bekend gemaakt. De winnaar van de worstactie was Harmen Nooteboom. Worstprins was Danny Kollen en het jeugdteam dat de meeste worsten en gehaktballen had verkocht was JO14-1.

Agatha Dijkhof werd met een bloemetje bedankt voor haar jarenlange inzet voor de worstactie. Ook Henk Dul ontving bloemen omdat hij jarenlang de donateurgelden heeft opgehaald.

Bardy Verhoef werd aan de aanwezigen voorgesteld als nieuwe trainer van Oene 1 met ingang van het volgende seizoen. En Chris Ipenburg wordt trainer van Vrouwen 1 voor de rest van het lopende seizoen.

Ten slotte werd de clubvrouw van 2020 bekend gemaakt. Nettie van Bussel mag zich een jaar lang clubvrouw noemen, als dank voor alles wat ze voor de vereniging heeft gedaan en nog steeds doet. Nettie staat zaterdags regelmatige achter de bar en verzorgt de reanimatiecursus. Ook voor allerhande hand- en spandiensten wordt nooit vergeefs een beroep op haar gedaan. Nettie ontving hiervoor een mooi aandenken en bloemen.

Na het officiƫle gedeelte volgde nog een gezellig feestje in de kantine. Het was een zeer geslaagde dag!

Clubvrouw 2020: Nettie van Bussel

Agatha Dijkhof