Op zaterdag 7 januari jl. hield voetbalvereniging Oene haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Ondanks het slechte weer was het gezellig druk. Bestuur, (ere)leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren proostten op een gezond en sportief 2017.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd Johan Vijge gehuldigd als clubman van 2017. Johan is o.a. leider geweest bij de jeugd, maakt deel uit van de maandagmorgenploeg en helpt al jaren mee in de keuken. Hij is een van de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de vereniging. Dit bleek afgelopen jaar ook uit het feit dat vv Oene maar liefst 39 jubilerende leden had.

In zijn nieuwjaarstoespraak vertelde voorzitter Richard Berghorst verder dat het walking football is verplaatst naar de maandagavond. 60-plussers die op zoek zijn naar een sportieve bezigheid én gezelligheid, zijn van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp.

Edwerd Schuring wordt met ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van Oene 1. Theo Scholten blijft nog een jaar trainer van Oene 2. Marcel Das en Johan Nooteboom stoppen als trainer van resp. Oene Vrouwen 1 en 2. Voor hen worden opvolgers gezocht.

Uitslag worstactie:

  • worstenkoning: Jan Rorije
  • worstenprinses: Demi Band. En een gedeelde 2e plaats voor Jobke Foks en André Beumer
  • beste jeugdteam: Oene JO17-2

Klik hier voor meer foto’s.

clubman Johan Vijge

nieuwjaarsreceptie