Op zaterdag 15 juni was het dan weer zover: het jaarlijkse voetbaltoernooi bij vv Oene, een toernooi waar iedereen het eigenlijk al een paar weken over heeft. Met 25 teams was het weer een hele drukte op het sportpark. De wedstrijden begonnen om 12.00 uur en de laatste finalewedstrijden waren om 16.30 uur. In de groepswedstrijden werd gestreden om de felbegeerde finaleplaatsen. Dit jaar hadden we 1 profpoule met 6 teams en 3 amateurpoules met 19 ploegen. Tegen 16.45 uur waren er 2 winnaars. In de profpoule was voor het 3e achtereenvolgende jaar FC Nijbroek de winnaar. En in de amateurpoule was Fietspomp United het sterkst. De prijsuitreiking werd gedaan door de voorzitter Richard Berghorst. Na het uitdelen van de grote bekers werden er ook nog twee persoonlijke prijzen uitgedeeld voor de beste mannelijke en vrouwelijke speler van het toernooi. Bij de vrouwen kreeg Marlous van Werven een mooie gouden schoen uitgereikt en bij de mannen werd Frank Bonhof hiermee verrast. Daarna werden er meer dan 300 BBQ pakketten uitgedeeld, want na een lange middag voetballen hadden de meesten een reuze honger. Alles was weer top geregeld door Ter Weele uit Oene. Meteen daarna barstte het feest los in de feesttent met een DJ en zanger Gerben Thijssen uit Heerde. Hierbij willen we alle mensen die deze dag hebben geholpen bedanken voor hun inzet, echt top allemaal. Allemaal tot volgend jaar en dan hopen we 30 teams te kunnen inschrijven voor dit gezellige toernooi.

Klik hier voor de foto’s.