Volgend seizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan.

Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn de digitale spelerspassen. De huidige plastic spelerspassen worden met ingang van volgend seizoen afgeschaft. Ieder lid kan zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas.

Om de app te kunnen gebruiken, log je in met het emailadres dat vastligt in de ledenadministratie. Een lid zonder emailadres kan zich niet registreren voor de app. Lukt het niet om in te loggen? Dan is je mailadres waarschijnlijk niet juist of niet bekend. Geef je mailadres dan door via ledenadministratie@vvoene.nl. Mocht het inloggen daarna nog steeds niet lukken, dan kun je zelf bellen met sportlink: 088-77005500. Extra informatie vind je hier. Ook kun je het filmpje van de KNVB bekijken.

Bij het eerste gebruik van de app wordt gevraagd ook je andere persoonsgegevens te checken. Klopt er iets niet? Of zijn de gegevens onvolledig? Geef ook dit dan zo snel mogelijk door!

Het is jullie eigen verantwoordelijkheid dat er een goed lijkende foto op de digitale pas staat. Als er geen foto verschijnt of als je foto verouderd is, mail dan voor 1 oktober a.s. een nieuwe gescande pasfoto (JPEG) naar ledenadministratie@vvoene.nl.