Onlangs heeft voetbalvereniging Oene een nieuwe grasmaaier in ontvangst mogen nemen. Deze werd geschonken door de Club van 100. De Club van 100 van vv Oene heeft als doel de vereniging financieel te ondersteunen op allerlei gebied. Zo zijn er de afgelopen jaren bijdragen geweest aan o.a. fitnessapparatuur, veldverlichting, 4×4 boardingveld, blouses voor het kantinepersoneel en dug-outs. Dit seizoen hebben alle jeugdtrainers en –leiders nieuwe jassen ontvangen. Ook hier heeft de C lub van 100  financieel aan bijgedragen.

Jaarlijks organiseert de Club van 100 een een feestavond voor zijn leden. Mocht je lid willen worden van de Club van 100, meld je je dan aan bij Sven Harmsen, tel. 06-15904629, mail harmsensven@hotmail.com.