Onlangs heeft vv Oene haar jaarlijkse sponsoravond gehouden, samen met de Club van Honderd. Na avonden met Bas Nijhuis en John van Zweden was het dit jaar de beurt aan Bureau Voetbalquiz. Het doel: de sponsoren en de leden van de Club van Honderd trakteren op een gezellige avond, waarbij er naast quizzen ook gelegenheid was tot het nuttigen van een hapje en een drankje.

De quizdeelnemers bleken zeer enthousiast over de aanwezige vv Oene vragen. Er werd o.a. gevraagd naar de gewonnen Fair Play Cup, waar de club terecht enorm trots op is. Daarnaast werd de clubman van het jaar in het zonnetje gezet met een vraag en mocht een vraag over de jubilarissen, die in december gehuldigd werden, uiteraard ook niet ontbreken.

Uiteindelijk bleek het team dat als laatste eindigde (team Jonker) met de meeste prijzen naar huis te gaan. Het bierpakket voor de rode-gele kaarten quiz viel aan een lid van dit team ten deel en de extra uitgeloofde prijs (een mooi voetbalboek) voor het dichtst benaderen van de schiftingsvraag was ook een prooi voor team Jonker. Niemand ging overigens met lege handen naar huis, want alle aanwezigen werden getrakteerd op de nieuwste editie van de het voetbaltijdschrift Staantribune.

Na drie rondes quizzen en een spannende finale bleken vijf jonge Club van Honderd leden de grootste voetbalkenners van vv Oene. Gerwin, Edward, Arjan, John en Jesper gingen naar huis met de beker!