Na afloop van de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van vv Oene is Arend Jan Pannnekoek benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Uit handen van burgemeester Van der Hoeve uit Epe ontving Arend Jan zijn Koninklijke onderscheiding.

Arend Jan is al ruim 50 jaar lid van vv Oene. Hij begon als voetballer en werd na zijn voetballoopbaan leider van het A-elftal. Dit heeft hij maar liefst 25 jaar gedaan. Vanaf zijn 57e jaar zet Arend Jan zich in als vrijwilliger bij de maandagmorgen- en vrijdagmorgenploeg. Maar vaak is hij ook op alle andere dagen van de week te vinden op ons sportpark De Hoge Kamp. Vanaf 2008 maakt hij deel uit van het bestuur als hoofd onderhoud/algemene zaken.

Arend Jan heeft vele verbouwingen bij onze vereniging geleid, waaronder de opknapbeurt van alle kleedkamers en de keuken. Zijn grootste uitdaging was echter de aanleg van het kunstgrasveld en het 4×4 boardingveld in 2014. Als dank voor zijn inzet werd bij de feestelijke opening van deze velden het ‘Arend Jan Pannekoek Pad’ onthuld.

Arend Jan staat altijd voor de club klaar. In augustus 2016 onderging hij een zware hartoperatie. Maar binnen een paar maanden was hij al weer op het sportpark te vinden.

Eind 2016 werd Arend Jan bij de Stentor-verkiezing ‘clubhelden van de amateursport’ uitgeroepen tot clubheld van de gemeente Epe.

Arend Jan Pannekoek is een vrijwilliger waar onze vereniging enorm veel aan te danken heeft en waarop wij ontzettend trots zijn! Wij feliciteren Arend Jan dan ook van harte met zijn Koninklijke onderscheiding!