• Dit event is voorbij.

Vrijwilligersavond

15 juni 2018 van 19:30

Vrijwilligers, voor elke vereniging zijn ze onmisbaar.
Ook vv Oene heeft een grote schare vrijwilligers die zich inzet voor onze mooie vereniging.

Als blijk van waardering nodigt het bestuur al onze vrijwilligers uit voor de vrijwilligersavond 2018.

De vrijwilligersavond vindt plaats op vrijdagavond 15 juni a.s. vanaf 19.30 uur.

Al onze vrijwilligers zijn – eventueel samen met partner – van harte welkom op deze avond.
Om alles in goede banen te kunnen leiden, is vooraf aanmelden verplicht.
Aanmelden kan t/m 5 juni 2018.

Aanmelden kan door:

• een mail te sturen naar vrijwilligersavond@vvoene.nl met je naam en naam van je partner als die meekomt.
  • de strook uit de Spil van april 2018 in te vullen en in de bus in ons clubhuis onder het prikbord te deponeren.
  • de strook uit de Spil van april 2018 in te vullen en per post te versturen naar: vv Oene, postbus 209, 8160 AE in Epe.

Met vriendelijke groet namens het bestuur van vv Oene,
Johan Jacobs en Nico Krijgsman

Datum: