Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spelregelbewijs avond

14 december 2018

Sinds een aantal seizoenen is het voor tweedejaars B-junioren verplicht om het spelregelbewijs te halen. De invoering van het spelregelbewijs is één van de spelregelbewijs-2maatregelen van de KNVB uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’.
Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in en begrip voor beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Dit jaar is het de beurt aan spelers/speelsters die in 2002 geboren zijn. Speciaal voor hen organiseert de Jeugdcommissie een speciale spelregelavond waar zij de mogelijkheid krijgen om hun spelregelbewijs te halen. De betreffende spelers/speelsters krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging van de Jeugdcommissie.

Om de spelregels onder de knie te krijgen, kunnen zij alvast zelf oefenen op www.voetbalmasterz.nl. Daar kunnen zij naar hartenlust lezen, kijken en vooral oefenen zodat ze goed voorbereid de spelregelavond tegemoet kunnen zien en zo hun spelregelbewijs kunnen halen.
Ook als je geen spelregelbewijs hoeft te halen, staat er op de site leuke oefenstof die je helpt om je kennis over voetbal wat bij te spijkeren.  Dus een aanrader voor iedereen!

spelregelbewijs

 

 

Gegevens

Datum:
14 december 2018

Locatie

Kantine vv Oene
Deventerweg 2
Oene,

Organisator

Jeugdcommissie
E-mail:
jc@vvoene.nl