• Dit event is voorbij.

Familietoernooi

15 juni van 12:00 - 23:59

Het einde van het seizoen, tijd voor een gezellig potje voetbal. Ben je lid, sponsor of donateur van vv Oene en vind je het leuk om mee te doen aan het familie en vrienden voetbaltoernooi. Geef je dan op en lever onderstaand formulier uiterlijk 2 juni ingevuld in bij Gert Wim Bibo of Michel van Limburg. Mocht je deze mensen niet tegen komen dan kun je het formulier in de Spil klomp deponeren in de kantine.

De eerste wedstrijden beginnen om ca. 12.00 uur, zorg dus dat je op tijd bent. Elke teamleider (ster) ontvangt voor aanvang een wedstrijdschema. De laatste wedstrijden worden rond 16.00 uur gespeeld, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Na de wedstrijden is er een prijsuitreiking. Daarna kan er nog lang gegeten en gedronken worden.

De kosten voor het toernooi bedragen: € 12,=  per persoon, incl. BBQ (drankjes voor eigen rekening en alcohol onder de 18 jaar is verboden).

De kosten dienen betaald te worden bij inleveren van het formulier of voor aanvang van het toernooi bij één van de twee bovengenoemde personen. Het zou leuk zijn als de partners en/of toeschouwers ook blijven BBQ-en. Hieraan zijn eveneens kosten (€ 12,= p.p.) verbonden en men dient zich van te voren op te geven.

Indien er iemand is opgegeven, maar niet komt opdagen, worden de kosten wel in rekening gebracht.

Voor de kinderen zal er een springkussen zijn. Alle kinderen zijn dus welkom. Ook als er verder niemand uit het gezin of van de familie meedoet zijn uw kinderen van harte welkom.

Voetbal: per team max. 10 spelers, 7 spelers in het veld. Vanaf 14 jaar mag je meedoen. Ieder team moet min. 1 lid van de voetbal in zijn team hebben en moet een herkenbaar tenue/shirt dragen.

2019 Familietoernooi inschrijfformulier

Datum: