De KNVB heeft alle amateurvoetbalcompetities in Nederland stilgelegd tot 1 april vanwege het coronavirus.

Dit betekent dat er zowel komende zaterdag en zondag als de twee weekeinden daarop (21 /22  en 28/29 maart) niet gevoetbald wordt op amateurniveau.

Het standpunt van de KNVB is als volgt:

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Het bestuur van vv Oene volgt het standpunt van de KNVB in deze. Dus ook alle trainingen etc. worden tot nader order afgelast. Ook de kantine blijft gesloten.

Het volledige persbericht kunt u nalezen op de site van de KNVB.

De sponsoravond / club van 100 van 27 maart is uitgesteld. Een nieuwe datum is nog niet bekend.