Ondanks dat er geen sportactiviteiten op de velden van ons sportcomplex waren, gingen een aantal werkzaamheden toch door. Door enkele vrijwilligers werd er onderhoud op en rond de velden gedaan. Uiteraard
met inachtneming van alle “corona-voorschriften”. Er is inmiddels al groot onderhoud gepleegd aan alle natuurgrasvelden (doorzaaien etc.).

Ook worden de velden gemaaid met een “nieuwe tractor” en grasmaaier. Deze combinatie is door de Stichting Exploitatie Velden Sportpark De Hoge Kamp gekocht bij één van onze sponsoren Handelsonderneming Het Hof (Frank van Niersen) in Nijbroek. De aankoop is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Rabofonds. Ook verraste de Club van Honderd ons met een bijdrage.  Dankzij deze bijdragen kunnen de vrijwilligers volop aan de slag met goed materiaal.