I.v.m. de nieuwe coronamaatregelen gelden vanaf nu de volgende zaken:

• Publiek bij de wedstrijden is niet meer toegestaan met uitzondering van de mensen die tijdens de wedstrijd of trainingen een functionele taak hebben, daartoe behoren ook de ouders/begeleiders die rijden.
  • Het terras en de kantine zijn open op trainings- en wedstrijddagen tot uiterlijk 17.00 uur.
  • Op het terras en in de kantine is men welkom mits met een geldige coronapas in de vorm van een QR-code op de telefoon of op papier. Deze verplichting geldt voor alle personen vanaf 13 jaar en ouder.
  • In de kantine en op het terras zijn zitplaatsen verplicht en geldt de 1,5m regel.

De controles op een geldige coronapas zullen door vrijwilligers van onze club bij de ingang van de kantine worden uitgevoerd. Na controle zal een papieren armbandje worden verstrekt met een bepaalde kleur voor die dag. Dit armbandje dient te worden gedragen zolang u in de kantine of op het terras aanwezig bent.

Voor eventuele verdere vragen kunt u contact opnemen met het bestuur onder nummer: 06-10217458.

Voetbalvereniging Oene