Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene en koploper Hatto Heim. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Hattem. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter de heer Heimeriks uit Emst. Ook hem wensen wij natuurlijk van harte welkom.

Vandaag valt de beslissing in de 1e periode. Onze gasten uit Hattem kunnen deze 1e periode in de wacht slepen wanneer er minimaal gelijk gespeeld wordt. Bij verlies zou het ook nog kunnen maar dan er zijn 4 kapers op de kust en dan gaat het doelsaldo de beslissing brengen. Wat dat betreft kan het best nog nog wel eens een spannende climax worden. De afgelopen 3 seizoenen is Oene wel een soort van angstgegner voor de Hattemers geworden. In de 6 onderlinge wedstrijden was er 3 keer een gelijkspel en 3 keer een overwinning voor Oene. Vorig seizoen won Oene de beide wedstrijden. Nadat Hatto Heim de eerste 4 wedstrijden dit seizoen wonnen, werd er twee weken geleden gelijk gespeeld tegen Swift’64. Vorige week werd voor de eerste keer verloren. Thuis tegen Rouveen ging de ploeg, volgens het eigen verslag, terecht met 2-3 onderuit.

Oene boekte vorige week een knappe 4-1 overwinning op Swift’64. Na een snelle achterstand rechtte de ploeg zijn rug en boog het de achterstand om in een overwinning. Na de 0-4 overwinning bij Hattem een week eerder was het de tweede overwinning op rij. Om de onderste regionen te verlaten zal vandaag de derde overwinning op rij geboekt moeten worden. Hatto Heim zal er alles aan doen om dit te voorkomen en zo de 1e periode binnen te slepen.

Het bestuur van vv Oene wenst iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.