Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene en E.S.C. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Elburg. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter Wolterink uit Haarle. Wij wensen hem natuurlijk ook van harte welkom.

Voor beide ploegen is het vandaag een zeer belangrijke wedstrijd. De teams staan net op de ‘veilige’ plaatsen 10 en 11 en zullen allebei vandaag graag verder afstand willen nemen van de onderste plaatsen.

De ploeg uit Elburg is toch met een sterke reeks bezig. Zij zijn nog ongeslagen in 2020 en de laatste 6 wedstrijden werden niet verloren. Er werd maar liefst 5x gelijk gespeeld en de laatste wedstrijd (3 weken geleden) tegen Swift’64 werd met 2-1 gewonnen. E.S.C. zal deze sterke reeks vandaag zeker voort willen zetten.

Oene sprokkelt de puntjes beetje bij beetje bij elkaar. Na het puntje bij koploper Hatto Heim werd er vorige week kon één puntje toegevoegd door een gelijkspel tegen D.S.V.’61. De (gehavende) ploeg toonde veerkracht door  (snel) gelijk te maken nadat D.S.V.’61 in de 78e minuut de leiding had genomen en er een verlies op de loer lag.

In de 2e speelronde stonden de beide teams in Elburg tegen over elkaar. De blauw-witte formatie uit Elburg trok toen met 2-0 aan het langste eind. Voor E.S.C. betekende dit toen de 2e overwinning op rij en voor Oene was het de 2e nederlaag op rij. Twee seizoenen geleden (in het kampioensjaar van de Elburgers) wonnen beide ploegen hun thuiswedstrijd. In Oene werd het 3-0 en in Elburg 2-1.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.