Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene en de nummer twee van de ranglijst, Zwolsche Boys. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Zwolle. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter de heer Van de Brug uit Nunspeet. Wij wensen hem natuurlijk ook van harte welkom.

Oene krijgt vandaag de meeste scorende ploeg en één van de titelkandidaten tegen over zich. Dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden, zal wel duidelijk zijn. De huidige nummer twee staat drie punten achter op koploper Hatto Heim waartegen ook één van de twee nederlagen is geleden. De andere nederlaag werd bij VIOS geleden. Vorige week hield de ploeg niks heel van Swift’64 en stuurde de polderbewoners met een 7-2 nederlaag terug de polder in.

Oene liet vorige week, met name in de eerste helft, het erg afweten op bezoek bij Olympia ’28. Dit was misschien toch wel verrassend omdat een week eerder nog een goede bekerwedstrijd tegen Helios werd afgewerkt. De ploeg uit Hasselt was feller in de duels en leek veel meer te beseffen wat er eigenlijk op het spel stond. Het lijkt er op dat de Oenenaren beter uit de verf komen als het tegen “betere” (voetballende) teams speelt. Hopelijk is dat dan vandaag weer het geval omdat Zwolsche Boys dat namelijk is. De afgelopen twee seizoenen eindigden drie van de laatste vier onderlinge wedstrijden in een gelijkspel. De andere wedstrijd werd, eind vorig seizoen, door Oene met 1-2 gewonnen. Voor beide ploegen zijn de punten dus hard nodig. Vooral met in het achterhoofd dat de concurrenten voor beide ploegen tegen elkaar spelen. Vergeet u niet wat oliebollen mee te nemen voor thuis !

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.