Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom, in het bijzonder onze gasten uit Elburg. Vandaag staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018 op het programma van ons Oene 1. Dit seizoen staat Oene 1 onder leiding van hoofdtrainer Edwerd Schuring en daar zijn we erg trots op als club. Edwerd is namelijk – wat men in het voetbaljargon noemt – een kind van de club.

Vorige week werd de aftrap van het nieuwe seizoen verricht in Zwolle. De wedstrijd eindigde in een 0-0 tegen Zwolse Boys. Volgens het commentaar van onze trainer  ‘een prima resultaat tegen een goede ploeg’ . De gasten van vandaag haalden gelijk een prima thuisoverwinning op Swift ’64,  1-0 winst.

We zijn natuurlijk geen vreemden van elkaar, want in het seizoen 2016-2017 maakten we er twee leuke wedstrijden van. Beide keren was de uitslag 0-2, we mogen dus graag de punten eerlijk verdelen. Alleen was de uit overwinning van Oene in Elburg de aanzet tot een prachtige periode voor ons vlaggenschip. De rest is geschiedenis…

De wedstrijd staat vandaag onder leiding van de heer G. Smeenk uit Twello. Wij wensen hem natuurlijk ook een fijne en plezierige zaterdagmiddag.

Voor de trouwe supporters en leden: volgende week bestaat onze prachtige club 70 jaar, om precies te zijn op  2 oktober 2017. Dit vieren wij op een bescheiden manier op zaterdag  7 oktober als Oene 1 thuis speelt tegen Swift ’64 . Komt allen!

Namens het bestuur van vv Oene wensen wij iedereen een prettige, goede en sportieve middag toe.