Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene 1 en D.S.V.’61 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Doornspijk. Tevens heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer Brokelman uit Wijhe, van harte welkom.

Onze tegenstander van vandaag boekte vorige week de eerste overwinning van dit seizoen. V.S.W. werd in eigen huis met 2-1 verslagen. Een belangrijke overwinning voor de oranje-zwarten want de ploeg wil graag uit de onderste regionen komen. Vorig seizoen was dit de laatste competitiewedstrijd en werd het toen een doelpuntenfestijn want het werd 6-4 voor Oene. Het was toen  tevens de laatste wedstrijd voor een 5-tal sterkhouders van D.S.V.’61 omdat zij hadden aangegeven om te gaan stoppen. Vorige week tegen V.S.W. vielen al weer 2 van deze (gestopte) sterkhouders in en meteen kon de eerste zege genoteerd worden.

Oene verloor vorige week de eerste wedstrijd van dit seizoen. In Biddinghuizen ging het team in een erg slechte wedstrijd terecht met een 2-1 nederlaag onderuit. Tegen Olympia ’28 een week er voor werden  met name de eerste helft nog kansen gecreëerd (en gemist) maar tegen B.A.S. waren de kansen wel erg schaars. Erg benieuwd hoe de ploeg met deze nederlaag en teleurstelling om gaat want verliezen was toch al weer een tijdje geleden.

De wedstrijden tegen D.S.V.’61 zijn voor de Oenenaren altijd lastig. Vreemd genoeg vindt D.S.V.’61 dit andersom ook. In Doornspijk hebben de Oenenaren  sinds seizoen 1983/1984 (!) niet meer gewonnen. In Oene gaat het de Oenenaren wel wat beter af. Van de laatste 10 onderlinge wedstrijden wonnen de rood-witten er 4, werd het 4 maal gelijk en wonnen de Doornspijkers 2 maal.

Namens het bestuur van vv Oene wensen wij iedereen een prettige, goede en sportieve middag toe.