Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene 1 en Zwolsche Boys 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Zwolle. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter de heer Petersen uit Hierden. Ook hem wensen wij natuurlijk van harte welkom.

Vorige week was de winterstop weer voorbij en begon de competitie weer. Oene profiteerde van het verlies van Swift’64 en won de derby bij VEVO. Het eerste uur was nog een beetje moeizaam maar uiteindelijk werd het een ruime overwinning (1-4). Onze gasten uit Zwolle verloren vorige week in de slotfase van de wedstrijd van de koploper in de 2e periode. In Elburg werd er met 2-1 verloren van ESC.

De Zwolsche club viert dit jaar het 100-jarig bestaan en was in het verleden een roemrijke club in de omgeving. De club heeft zelfs een tijdje op het hoogste niveau van het (zondag)amateurvoetbal gespeeld. In 2002 stapte de club over naar het zaterdagvoetbal maar vanaf die tijd hebben de Zwollenaren nooit in competitieverband tegen Oene gespeeld. Vorig seizoen promoveerde de club naar de 3e klasse via de nacompetitie.

In de 1e wedstrijd van het seizoen kwamen de ploegen elkaar in Zwolle tegen maar werd er niet gescoord.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.