Oene heeft de uitwedstrijd bij CSV gewonnen, het team speelde een degelijke wedstrijd en de ervaring gaf deze middag de sleutel tot de overwinning. Want CSV speelde aardig en heeft in de ploeg aardige voetballers aan de bal, maar in de omschakeling waren ze kwetsbaar. Als Oene het de 1e helft beter had uitgespeeld was de wedstrijd na 45 minuten al gespeeld. Oene startte vandaag redelijk aan de wedstrijd op een zeer moeilijk kunstgrasveld. Het was ontzettend hard en als de bal iets naast je werd gespeeld kon je het gewoon niet meer corrigeren.

In de 8e minuut krijgt Oene de eerste doelpoging, een schot van Patrick Kers gaat net over. 2 minuten later komt Oene al op 0-1. Een goede corner van Jasper Mosterd komt bij de 1e paal, de verdediger van CVS bukt ineens i.p.v. de bal gewoon weg te koppen en Jim Schaap tikt de 0-1 binnen. Oene krijgt via Stefan Kruitbosch nog een klein kansje maar zijn schot wordt gepakt door de keeper. CVS voetbalt aardig mee de 1e helft maar wordt totaal niet gevaarlijk. In de omschakeling speelt Oene het een aantal keer heel slecht uit, steeds wil men de laatste pass te snel geven en is er weer balverlies voorin. Met een beetje meer rust had er veel meer ingezeten. In de 45e minuut komt er een voorzet van de linkerkant bij Oene. De bal valt in de kluts precies voor de voeten van Jim Schaap die zich niet bedenkt en de 2-0 tegen de touwen schiet.

Oene lijkt op rozen te zitten, maar de 2e helft is een ander verhaal. CSV komt goed uit de kleedkamer en scoort in de 52e minuut de 1-2 door te slap ingrijpen achterin bij Oene. Oene is even van slag, maar hersteld zich na 10 minuten in de 2e helft. De ingevallen Yve Hilberink is met zijn snelheid moeilijk te bespelen door de verdediging van CSV. In de 63e minuut valt een indraaiende corner van Jasper Mosterd bij de 2e paal binnen; mensen van CSV zeiden na afloop een zuiver doelpunt maar de scheidsrechter wuift dit weg. 3 minuten kopt Patrick Kamphuis uit een andere corner wel hard raak. Iedereen denkt dat Oene dit wel even uitspeelt, maar weer wordt het spannend. Want in de 78e minuut is daar ineens de 2-3, weer valt een bal goed in de 16 en de invaller de nr.3 kan simpel scoren. CSV denkt misschien aan een puntje, maar een minuut later komt Oene al op 2-4 en is de wedstrijd gespeeld. Weer is het Yve Hilberink die een aantal spelers passeert en de bal perfect meegeeft aan Jesse Teeuwen. En Jesse schiet op randje 16 snoeihard raak in de verre hoek. De laatste 10 minuten kan CSV niet meer en zo heeft Oene haar 2e overwinning binnen en is het nog ongeslagen.

Zoals al eerder gezegd speelde CSV goed mee, deze jonge ploeg mist gewoon ervaring. Maar er gaan zeker nog een aantal ploegen hier punten verspelen op het harde kunstgras. Oene kan zich gaan opmaken voor de thuiswedstrijd tegen een andere ploeg die is gepromoveerd uit de 4e klasse, Zalk. Deze ploeg heeft nu 2 keer gelijk gespeeld, dus voor Oene de gelegenheid om ze op de 1e nederlaag te trakteren.