Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene 1 en Olympia’28 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Hasselt. Tevens heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer Schuhmacher uit Ermelo, van harte welkom.

Vandaag krijgen de rood-witten de nummer 2 van de ranglijst en tevens de meest scorende ploeg van deze competitie op bezoek. Vorig seizoen kwamen de ploegen na 45 jaar elkaar weer tegen. De groen-witte formatie uit Hasselt werd 11e in de competitie maar scoorde toen ook al veel. En scoren deed de ploeg vorig seizoen in de wedstrijden tegen Oene maar één keer. In Oene werd het in een slechte wedstrijd 0-0 en in Hasselt wonnen de Oenenaren met 1-2. Uiteindelijk wist Olympia’28 zich via de play-offs (tegen Zwolsche Boys) te handhaven in de 3e klasse.

Vorige week versloeg Olympia’28 de koploper van dat moment. Hattem werd in een wedstrijd met veel doelpunten met 6-3 verslagen. Bij rust was het al 4-0. De enige nederlaag die de ploeg tot nu toe leed, was in de 1e wedstrijd van het seizoen in de derby tegen Rouveen (2-0).Oene begon vorige week ook erg goed aan hun wedstrijd. Al snel was het in Biddinghuizen tegen BAS 0-2 maar uiteindelijk werd het een gelijkspel (2-2) wat een terechte uitslag was. De tweede helft was van Oener-zijde duidelijk van een minder niveau dan de eerste helft.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.