Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene 1 en Reaal Dronten. 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Dronten. De wedstrijd van vandaag staat onder leiding van scheidsrechter de heer Kok uit Doetinchem. Ook hem wensen wij natuurlijk van harte welkom.

Deze wedstrijd stond al eerder op het programma, namelijk op 3 maart, maar toen was er een algehele afgelasting. Dit is dus ook nog een wedstrijd die geldt voor de 2e periode.

Vorige week speelde Oene teleurstellend doelpuntloos gelijk bij laagvlieger Rouveen. Een terechte uitslag waarbij de Oenenaren dus dure punten lieten liggen in de strijd om een eventuele plek in de play-offs voor promotie. De tegenstander van vandaag wil nog graag ten koste van VEVO van de laatste plaats af komen. Maar dan moet er wel een keer weer gewonnen worden. Dit seizoen is dit nog maar 1x gebeurd (op 17 maart, 2-0 tegen Hattem). De ploeg komt de laagvliegers WZC en Rouveen (2x) nog tegen. Dus wie weet wat er nog in zit voor de ploeg uit Dronten.

De wedstrijd in Dronten eindigde in een 2-3 overwinning waarbij Oene pas laat in de wedstrijd de 3 punten veilig stelde. Al had Reaal ook nog kansen op de gelijkmaker. Ondanks dat Reaal onderaan staat, zal dit dus geen makkelijke wedstrijd worden. In het verleden, en dus ook vorige week, is gebleken dat Oene hetvaak moeilijk heeft tegen ploegen die onderin bivakkeren.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.