Over sommige wedstrijden kun je heel kort zijn, dat was vandaag het geval tegen BAS. Van de 1e tot de laatste minuut zat Oene totaal niet in de wedstrijd en had het een complete offday. Deze wedstrijd snel vergeten en met z’n allen eens goed in de spiegel kijken wat er vandaag allemaal fout is gegaan.

In de 10e minuut komt Oene op een 1-0 achterstand door een foute inspeelbal. Alles ligt open achterin en een voorzet daarna kan simpel worden binnengekopt. Oene krijgt in de 1e helft één mogelijkheid, een kopbal van Jim kan worden gepakt. En BAS had er misschien nog wel 2 kunnen maken maar dat bleef Oene bespaard.

In de rust werden 2 wissels toegepast door de trainer waar hij misschien wel het gehele elftal had kunnen wisselen, maar na rust hetzelfde spelbeeld. Een onmachtig Oene en BAS komt in de 55e minuut al op 2-0. Een vrije trap wordt simpel teruggelegd op de 16 en de nr.8 kan ongehinderd binnen schieten. Oene mag dan van geluk spreken dat het niet hard onderuit gaat, want een aantal goede kansen werden gemist door BAS. In de 89e minuut komt Oene nog op 2-1, maar meer zat er ook niet in, wat ook zeker niet verdiend was geweest. Oene werd op alle fronten afgetroefd door BAS dat dan ook zeer verdiend won.

Nu een week om eens goed na te denken waar het mis ging deze middag en dan DSV thuis zaterdag. En dan hoeft er eigenlijk niet veel gezegd te worden om  tot een goed resultaat te komen.