Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de laatste wedstrijd van dit seizoen tussen Oene en Hulshorst. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Hulshorst. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter de heer Kremer uit Eibergen. Wij wensen hem natuurlijk ook van harte welkom.

Voor beide ploegen staat vandaag naast de eer niet echt veel meer op het spel. Het enige zou kunnen zijn; eindig je in het linker of in het rechter rijtje? Onze gasten bezetten op dit moment de 8e plaats en gaan bij een overwinning met 2 of meer doelpunten verschil over de Oenenaren heen en zouden dan in het linker rijtje terecht komen. Daarnaast kan het resultaat van Hatto-Heim vanmiddag ook nog invloed hebben.

Drie jaar geleden was dit een legendarische wedstrijd. Hulshorst speelde tegen degradatie en Oene speelde voor promotie. Het werd 2-2 en na de 1-1 in Hulshorst moesten strafschoppen de beslissing brengen. Oener doelman Wim Riphagen werd de grote held. Oene promoveerde en Hulshorst degradeerde. Hulshorst promoveerde een seizoen later weer via de nacompetitie.

Op 13 oktober vorig jaar speelden beide ploegen in Hulshorst tegen elkaar. Het werd toen 1-4 voor de Oener rood-witten en dat was toen de 4e overwinning op rij. Oene ging toen zelfs aan kop. Helaas is de rest van het seizoen uiteindelijk niet geworden zoals toen misschien wel gedacht en op gehoopt werd. Voor beide ploegen geldt voor het volgende seizoen dat beide ploegen in de 3e klasse uit zullen komen. Bij Oene is dat opnieuw o.l.v. Edwerd Schuring en bij Hulshorst is dat o.l.v. een oude bekende van Oene nl. Harold Sneller.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.