Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene 1 en B.A.S. 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Biddinghuizen. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter de heer Funcke uit Arnhem. Ook hem wensen wij natuurlijk van harte welkom.

De 3C klasse lijkt bovenin met de week spannender te worden. De bovenste 9 ploegen staan allemaal kort op elkaar en er is op dit moment geen uitgesproken favoriet voor de titel. De tegenstander van vandaag staat er op dit moment qua verliespunten het beste voor. Net als Oene heeft de ploeg uit Biddinghuizen nog maar 2x verloren maar heeft wel minder gelijk gespeeld. De laatste keer dat BAS verloor, was bij Swift’64. Dat is al weer een tijdje geleden want dit was een week na het gelijke spel tegen Oene.

In deze wedstrijd kwam Oene binnen 10 minuten al op een 0-2 voorsprong en had in de 1e helft de voorsprong misschien wel verder uit moeten breiden. Maar BAS herstelde zich goed, na 2 wissels in de 1e helft, en werd het uiteindelijk 2-2.

Eind jaren 90 en begin 00’s kwamen de ploegen elkaar heel vaak tegen. En de resultaten waren altijd wisselend. In het seizoen 2011/2012 kwamen de beide ploegen elkaar voor het laatst tegen en gingen alle 6 punten naar BAS. Het werden twee ruime overwinningen (1-4 in Oene, 5-1 in Biddinghuizen).

Mochten de Oenenaren bovenin mee willen (blijven) doen dan zal er weer eens een keer 3 punten bijgeschreven moeten worden. De laatste 5 wedstrijden werden namelijk niet gewonnen (4x gelijk, 1x verloren). BAS zal er alles aan doen om de 3 punten mee naar de polder te nemen om zo de ploeg met de minste verliespunten te blijven.

Het bestuur van vv Oene wenst iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.