Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de laatste wedstrijd dit kalenderjaar in 2019 tussen Oene en D.S.V.’61. Deze wedstrijd stond vorige week op het programma maar werd verplaatst na het overlijden van erelid Kees Kamphuis. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Doornspijk. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter de heer Brouwer. Wij wensen hem natuurlijk ook van harte welkom.

Vandaag komt er een tegenstander op bezoek die in uitwedstrijden dit seizoen nog ongeslagen is. Er werd ‘uit’ drie keer gewonnen, waaronder bij BAS en Rouveen, en twee keer gelijk gespeeld. Dat betekent dus dat Oene vandaag de borst nat kan maken. Twee weken geleden speelden de Doornspijkers thuis gelijk tegen Olympia’28 (1-1). Dat betekende de derde gelijke spel op rij en dat de ongeslagen reeks werd uitgebreid naar zes wedstrijden. Oene verloor twee weken geleden ook niet want het speelde 0-0 bij BAS. Het was de derde competitiewedstrijd op rij dat de Oenenaren het net niet wisten te vinden. Het scoren gaat dit seizoen veel moeilijker af dan de afgelopen seizoenen. Wanneer er dit seizoen wel gewonnen wordt, wordt er veel gescoord. Maar de huidige 13e plaats is natuurlijk niet goed te noemen. Dan kunnen tegenstanders zeggen dat Oene (veel) te laag staat maar de realiteit is dat je daar wel staat.

De thuiswedstrijden tegen D.S.V.’61 eindigden de afgelopen seizoenen in alle mogelijke resultaten. Vorig seizoen werd het een gelijkspel (1-1). Het seizoen daarvoor werd het in de laatste wedstrijd van het seizoen een spectaculaire 6-4 voor de Oenenaren. In het seizoen 2016/2017 won D.S.V.’61 met 1-3 en dat in een periode dat Oene in vorm was (en de periode won). Beide ploegen zullen vandaag vol voor de drie punten gaan. Oene wil z.s.m. de onderste regionen verlaten en D.S.V.’61 zal graag richting de (sub)top willen.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe. Als laatste wil het bestuur iedereen alvast fijne feestdagen en een goed, sportief en vooral gezond 2020 toewensen.