Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene 1 en Olympia’28 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Hasselt. Tevens heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer Van Leeuwen uit Heerde, van harte welkom.

Vandaag staat de wedstrijd tegen de nummer laatst, Olympia’28, op het programma. De ploeg uit Hasselt heeft 3 wedstrijden gespeeld maar geen punten behaald in deze wedstrijden. De ploeg wilde dit seizoen bovenin meedraaien maar daar lijkt het op dit moment nog niet op. Maar Olympia’28 heeft al wel tegen sterke ploegen gespeeld. Vorige week werd er van Hattem verloren (1-3) en daarvoor waren er verliespartijen tegen titelkandidaat Zwolsche Boys en BAS. En dan staat vandaag de wedstrijd tegen de koploper op het programma. Maar ja, wat heb je hier tegen te verliezen…..

De Oener rood-witten zijn dus de (trotse) koploper. De wedstrijden zijn niet altijd goed geweest maar in alle 4 competitiewedstrijden werd de volle buit binnen gehaald. Vier gespeeld twaalf punten, wat een weelde ! Vorige week werd de, op papier lastige, uitwedstrijd bij Hulshorst eigenlijk simpel met 1-4 gewonnen. In de laatste wedstrijden met Olympia’28 werd er veel gescoord. Vorig seizoen werd het in Oene 3-2 en in Hasselt 3-3. Een overwinning vandaag kan betekenen dat er goede zaken gedaan kunnen worden omdat twee andere concurrenten ZAC en Zwolsche Boys tegen elkaar spelen.

Namens het bestuur van vv Oene wensen wij iedereen een prettige, goede en sportieve middag toe.